intercom

“Een goede consultant moet zijn mannetje kunnen staan.”

Iris van Lieshout

Iris van Lieshout gaat een avontuur niet uit de weg. Als MSP Consultant bij een grote klant van Staffing Management Services, onderdeel van HeadFirst Group, pakt zij alle uitdagingen dan ook met beide handen aan. “Vorig jaar ben ik door Staffing MS benaderd voor twee leuke functies. Na het eerste gesprek bleek dat vanwege mijn IT en recruitment achtergrond, MSP Consultant het best bij mij paste. Met een team van zes collega’s beheren wij het gehele inhuurproces van de Opdrachtgever. Van het uitzetten van een aanvraag tot het moment dat een kandidaat wordt ingezet. Daarnaast hebben we ook een belangrijke adviserende rol”, aldus Iris.

“Wij zijn de schakel tussen de business en de markt. Hiermee vervullen we een heel breed palet aan werkzaamheden en brengen vraag en aanbod bij elkaar.”

Inmiddels heeft Iris zich in korte tijd ontwikkeld tot senior van haar afdeling. “Staffing MS geeft heel veel vertrouwen aan medewerkers en dit draagt bij aan hun ontwikkeling. Ik was pas zes maanden werkzaam bij de organisatie toen ze mij vroegen om een volgende stap te maken. Het verbaasde mij eerst wel dat dit aanbod al zo snel kwam, maar een collega dacht hier anders over. Hij vertelde mij dat hij dit wel verwacht had omdat ik mij niet snel gek laat maken. Dit geldt voor mij, maar zeker ook voor mijn team.” Iris gaat verder: “Binnen mijn team werken allemaal aanpakkers die geen blad voor de mond nemen. Een belangrijk onderdeel van onze functie is de adviserende rol. Je kunt dan niet altijd gewoon doen wat een Opdrachtgever zegt, maar je moet juist kritisch zijn om tot het beste resultaat te komen.”

“Een goede consultant moet zijn mannetje kunnen staan. Daarnaast is een goede samenwerking met het team essentieel.”

Vrienden van Iris noemen haar impulsief en avontuurlijk, maar ze is ook zeker gedreven te noemen. Iris vertelt vol passie over haar functie: “Ik ben aan de ene kant veel bezig met operationele dingen, maar aan de andere kant kijk ik juist naar zaken waar we als team tegenaan lopen. Het is aan mijn team om dit op te pakken zodat we allemaal beter ons werk kunnen doen. Dit komt vaak vanuit een probleem, maar meestal kun je tegelijkertijd ook voor een grote groep iets betekenen."

“Ik vind het leuk om als consultant in een hele andere omgeving te werken. Zo zie je ook hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat.”

Iris omschrijft Staffing MS als professioneel en flexibel. Dit ziet zij ook bij de andere labels van HeadFirst Group terugkomen. “Ik begrijp de match tussen de nieuwe labels binnen HeadFirst Group. Je ziet professionaliteit en flexibiliteit, vooral in de manier van samenwerken. Als ik hulp kan gebruiken, krijg ik deze altijd. Daarnaast wordt door de organisatie verwachtingen uitgesproken, maar vervolgens krijg je de ruimte om zelf uit te zoeken hoe dit het best vervuld kan worden. Dit sluit weer heel goed aan bij het vertrouwen dat de organisatie mij geeft. Je wordt uitgedaagd om verder te denken dan vaste processen”, zo vertelt Iris. Deze hechte samenwerking ziet zij ook zeker binnen haar team terug: “Wij hebben veel steun aan elkaar. We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheden, maar kunnen altijd op elkaar rekenen. Soms zijn daar hele leuke resultaten uitgekomen, puur door teamwork.”

video

Iris van Lieshout

MSP Consultant

Weten hoe het is om te werken bij HeadFirst Group? Neem contact op met Iris via onderstaande gegevens:

iris.vanlieshout@staffingms.com
Collega's vertellen